Tânăr din Dipşa, reţinut pentru abuz de încredere şi conducere fără permis

În seara de 10 mai a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au emis ordonanță de  reținere pentru 24 de ore față de un  tânăr de 20 de ani, din Dipșa, cercetat pentru abuz de încredere și conducere fără permis.  În cursul acestei zile va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița în vederea dispunerii unei măsuri preventive, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

În fapt, sâmbătă, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au deschis un dosar penal în cadrul căruia efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de abuz de încredere și conducerea fără permis.

La aceeași dată, proprietarul unui autoturism, un tânăr de 28 de ani, din Dipșa a sesizat faptul că, la data de 7 mai a.c., tânărul de 20 de ani ar fi condus și avariat autoturismul.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, a reieșit faptul că, la data de 7 mai a.c., acesta ar fi luat autoturismul care se afla parcat în curtea sa, l-ar fi condus pe drumurile comunale din Dipșa și Galații Bistriței, iar la un moment dat, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, avariindu-l.

Polițiștii l-au sancționat contravențional pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare și continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit, se arată în comunicatul Poliţiei judeţene.

        

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5