Tânăr din Dipşa, fără permis de conducere, depistat în trafic de poliţişti

Pe raza localității Galații Bistriței, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița l-au depistat și oprit în trafic, pe un tânăr, de 18 ani, din Dipșa. Acesta conducea un autoturism, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

“Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, informează IPJ BN. 

*** 

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră au intensificat acțiunile pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, în tot județul.

În vederea asigurării unui climat de siguranţă rutieră în rândul participanţilor la trafic, în perioada 16-18 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier, împreună cu poliţiştii de la formaţiunile de profil din teritoriu au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, în perioada menționată, ca urmare a neregulilor constatate, polițiștii au constatat și aplicat 274 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 94.000 de lei. Totodată, ca urmare a celor constatate, au fost reținute 25 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5