Peste 350 de şoferi amendaţi în acest sfârşit de săptămână. 18 au rămas şi fără permis!

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii Serviciului Rutier, împreună cu poliţiştii de la formaţiunile de profil din teritoriu au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

“În perioada menționată, ca urmare a neregulilor constatate în trafic, polițiștii au aplicat 357 de sancțiuni contravenționale, conform O.U.G.195/2002, privind circulația pe drumurile publice, în valoare de peste 94.000 de lei. Totodată, ca urmare a celor constatate, au fost reținute 18 permise de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare”, precizează Crina Sârb, purtător de cuvânt al IPJ BN.

De asemenea, în cadrul acțiunilor desfășurate pe raza județului, polițiștii au constatat mai multe infracțiuni la regimul rutier.  Astfel, duminică, polițiștii Biroului Rutier l-au depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism, pe un bărbat de 43 ani, din Bistrița. Fiind oprit pentru control, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de aproape 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate mostre biologice de sânge care vor stabili cu exactitate alcoolemia. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5