Nu mai puţin de 49 de şoferi au rămas fără permis! Patru infracţiuni rutiere pentru un bărbat din Nuşeni!

În acest sfârșit de săptămână, au fost aplicate 436 de sancţiuni contravenționale, majoritatea ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea totală a sancțiunilor este de 133.180 de lei. Ca urmare a abaterilor la regimul rutier constatate, au fost reținute 49 de permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare, informează IPJ BN. De asemenea, în cadrul acțiunilor desfășurate pe raza județului, polițiștii au constatat mai multe infracțiuni la regimul rutier. Astfel, polițiștii l-au depistat în trafic pe un bărbat de 44 de ani, din Nușeni, în timp ce conducea un autoturism pe un drum comunal de pe raza localității Malin.

 

„În urma verificărilor în bazele de date s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cu ocazia testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0.95 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, fiind verificate numerele de înmatriculare ale autoturismului, polițiștii au constatat faptul că aparțin altei mașini.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de :conducerea unui vehicul fără permis, conducere sub influența alcoolului sau altor substanțe, punerea în circulație și conducerea unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație și conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, se arată în comunicatul Poliţiei bistriţene.

***

         Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud l-au depistat și oprit în trafic pe un bărbat de 42 ani, din Poienile Zagrei, care conducea un autoturism  pe D.J.172, pe raza localității Suplai.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

***

         Luni, un bărbat de 29 de ani, din Orheiu Bistriței, care conducea un autoturism pe o stradă din Bistrița, a fost oprit pentru control, de către un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică. Fiind efectuate verificări, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere auto pentru nicio categorie de vehicule. S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5