Băuţi şi fără permis, pe drumurile judeţului. Tânăr din Hăşmaşu Ciceului, cercetat pentru 3 infracţiuni rutiere

În acest sfârşit de săptămână, mai mulţi şoferi le-au dat de furcă poliţiştilor, urcând băuţi la volan sau fără a deţine permis de conducere.

         Astfel, sâmbătă, poliția a fost sesizată despre faptul că în fața unei societăți comerciale de pe raza localității Dobric se află un autoturism avariat. În apropierea autoturismului au fost găsite și plăcuțele de înmatriculare ale acestuia.

        “În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autoturismul în cauză nu este înmatriculat și că plăcuțele de înmatriculare găsite au fost atribuite de fapt unui alt autoturism. S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, faptele fiind înregistrate inițial cu autor necunoscut. La data de 10 decembrie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au identificat un tânăr de 23 ani, din Hășmașu Ciceului, bănuit de comiterea faptelor. Ca urmare a extinderii cercetărilor, s-a constatat că acesta nu deține nici permis de conducere”,se arată în comunicatul poliţiei bistriţene.

         Cercetările continuă de polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

    ***  

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au identificat în trafic un bărbat, de 30 ani, din Ilva Mare, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 172 D, prin localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

De asemenea, bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

***      Duminică, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi au depistat în trafic un bărbat, de 34 ani, din Rodna, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17 D, fără a deține permis de conducere. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

***      Un bărbat, de 67 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, nu a păstrat o distanță corespunzătoare și a intrat în coliziune cu două autoturisme care circulau regulamentar în fața sa. Accidentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii Biroului Rutier au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

***Polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic un bărbat, de 42 ani, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Și în acest caz, s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5