Şoferi băuţi sau cu permisul suspendat, depistaţi la Bistriţa, Sângeorz-Băi şi Rodna

În acest sfârşit de săptămână, mai mulţi şoferi au fost depistaţi de poliţişti, la volan, deşi consumaseră băuturi alcoolice sau aveau permisul suspendat.

Astfel, sâmbătă, polițiștii Biroului Rutier l-au depistat pe un bărbat de 36 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrița, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice care vor stabili alcoolemia. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, se arată în comunicatul IPJ BN.

         Vineri, a fost identificat  de polițiștii Secției 7 un bărbat de 34 de ani, din localitatea Șanț, în timp ce conducea un autoturism, deși consumase alcool. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de peste 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Polițiștii Secției 7 poliție  Rurală Sângeorz-Băi l-au depistat pe un tânăr de19 ani, din Rodna, în timp ce conducea un autoturism, fără  a deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Pe DN 17D, pe raza localității Rodna, polițiștii l-au depistat pe un bărbat de 30 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, deși avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că plăcuțele aplicate autoturismului pe care bărbatul de 30 de ani îl conducea figurează ca fiind atribuite altui autoturism. De asemenea, autoturismul în cauză figurează ca fiind radiat din circulație din februarie 2019. Conducătorul  auto  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările cu privire la comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul cu număr de înmatriculare fals si conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5