Băuţi şi fără permis, depistaţi în trafic! Dosare penale pentru şoferi din Bistriţa, Poiana Ilvei, Sângeorz Băi şi Dumitriţa

Mai multe persoane s-au ales cu dosare penale, după ce au fost depistate de polițiști, înainte să producă accidente rutiere. Conducerea fără permis, conducerea sub influența alcoolului, conducerea unui vehicul neînmatriculat sunt toate infracțiuni care pun în pericol siguranța circulației pe drumurile publice, transmite IPJ BN.

Astfel, duminică, polițiștii Biroului Rutier l-au depistat și oprit în trafic pe un bărbat de 33 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism, deși consumase alcool. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de aproape 0,50 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice care vor stabili cu exactitate alcoolemia. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.    

****

Polițiștii Biroului Rutier l-au oprit în trafic, sâmbătă, pe un tânăr de 29 de ani, din Poiana Ilvei, în timp ce conducea prin Bistrița, un autoturism, deși nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă de Biroul Rutier, s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

 

***

Polițiștii din Sângeorz-Băi l-au depistat în trafic, pe un tânăr de 17 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, pe o stradă din oraș, fără a deține permis de conducere. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că mopedul este neînmatriculat. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă de Poliţia oraş Sângeorz-Băi, s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat  și conducerea a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

       ****

Polițiștii Secției 1 poliției Rurală Bistrița l-au depistat și oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr, de 24 de ani, din Dumitrița care conducea un moped, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că vehiculul este neînmatriculat. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5