Tânăr din Lechinţa, reţinut pentru vânzarea unor produse contrafăcute şi spălare de bani

           Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sprijiniţi de cei din cadrul Biroului Rutier, au depistat miercuri un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Lechinţa, în timp ce transporta cu un autoturism pe DN 17, la ieşirea din municipiul Bistriţa, 791 de articole de îmbrăcăminte şi produse cosmetice, ce poartă inscripţii şi denumiri aparţinând unor mărci înregistrate şi protejate. Acţiunea venea în continuarea cercetărilor într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

            „În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că bunurile respective ar fi fost deţinute în vederea comercializării acestora la valori mult diminuate faţă de produsele originale, suspectul neputând prezenta documente de provenienţă sau de însoţire a mărfii.

            În baza autorizaţiilor emise de Tribunalul Bistriţa-Năsăud, s-a procedat la efectuarea a două percheziţii domiciliare la domiciliul bărbatului şi la imobilul unde acesta locuieşte fără forme legale, în urma cărora au mai fost identificate 55 de produse susceptibil a fi contrafăcute”, informează inspectorul Virginia Roşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

          Potrivit sursei citate, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare şi spălare de bani, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă.

           Acţiunile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale-I.G.P.R.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5