Tânăr din Năsăud, cercetat pentru infracțiunea de furt calificat. Un consilier local din Beclean a sesizat fapta pe facebook

În urma investigațiilor efectuate într-un dosar penal deschis pentru tentativă la infracțiunea de furt calificat, polițiștii din Beclean l-au identificat pe un tânăr de 24 de ani, din Năsăud, bănuit de comiterea faptei. Polițiștii s-au sesizat din oficiu, la data de 12 ianuarie a.c.

În fapt, la data de 12 ianuarie 2020, un bărbat din Beclean a publicat pe o pagină de socializare faptul că, la data de 11.01.2020, o persoană necunoscută ar fi forțat ușa de acces în scara blocului în care locuiește și ar fi încercat să intre în locuința sa, cel mai probabil cu intenția de a sustrage bunuri. Bărbatul a reținut semnalmentele persoanei bănuite, fapt care a  ajutat polițiștii la identificarea acesteia.

În continuare, polițiștii din Beclean efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, pentru stabilirea întregii activități infracționale, se arată în comunicatul IPJ BN.

***

„Poliția l-a identificat astăzi pe individul care a încercat să intre la mine în apartament.
Tot astăzi o doamnă mi-a spus că l-a găsit în jurul orei 10,00 dimineața pe Aleea Panselelor, în scara ei, tot la etajul patru.
El este tipul care acționează în felul acesta!
La mine nu a reușit să intre însă oricând se poate întâmpla ceva mult mai rău. 
Avertisment!

În seara aceasta, în jurul orei 19,30 un individ a forțat și rupt ușa de la scara unde locuiesc pe Aleea Ghiocelului, a urcat până la etajul patru și a încercat să intre în apartament. Am ieșit după el însă a apucat să fugă.
Cu siguranță va mai avea asemenea tentative!
Fiți atenți la persoanele straine și asigurați-vă că v-ați închis ușile!”,
a scris Caius Cârcu, pe pagina sa de fecabook.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5