Tânăr din Zagra, tâlhărit de o fată şi un băiat, în apropierea unui magazin din Bistriţa!

Update: La data de 18 septembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 ore a celor doi tineri bănuiți de comiterea tâlhăriei. Ulterior, au fost prezentați instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru tânărul de 21 de ani și arestul la domiciliu pentru 30 de zile față de tânără. În continuare, cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată de către polițiștii Biroului Investigații Criminale.

Doi tineri bănuiți de comiterea unei tâlhării au fost depistați de polițiștii Biroului de Ordine Publică la scurt timp după comiterea faptei. Marţi seara, în jurul orei 23.20, un tânăr de 17 ani, din Zagra, a sesizat faptul că, în timp ce se afla în apropierea unui magazin din Bistrița, doi tineri s-au apropiat de el, l-au amenințat și agresat, i-au sustras o sumă de bani, după care au plecat de la fața locului. 

"Un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică a ajuns de urgență la fața locului, unde, la scurt timp, în urma verificărilor efectuate în zonă au depistat doi tineri, bănuiți de comiterea faptei. Cei doi, o tânără de 19 ani și un tânăr de 21 de ani, ambii din Bistrița, au fost conduși la sediul Poliției pentru audieri. S-a întocmit dosar penal pentru tâlhărie, iar cercetările sunt continuate de către Poliția Municipiului Bistrița, în vederea stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", precizează inspectorul principal Crina Sârb, purtător de cuvânt al IPJ BN.

 

 

        

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5