Tânarul de la accidentul pe Bulevardul Independenței, reținut de polițiști. Îl paşte puşcăria: avea permis suspendat de doi ani şi a fugit de la locul accidentului

Aseară, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului Rutier cu privire la un accident produs pe bulevardul Independenței din Bistrița, a fost dispusă reținere pentru 24 de ore a unui tânăr de 22 de ani, din Bistrița, cercetat pentru infracțiuni la regimul rutier.

În fapt, în după-masa de ieri, 21 mai, în timp ce conducea un autoturism, tânărul de 22 de ani a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, 31 de ani, din Milaș.
În urma producerii accidentului, bărbatul din Milaș a fost rănit și transportat la spital. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Imediat după producerea accidentului, celălalt conducător auto a plecat de la fața locului fără încuviințarea polițiștilor.
Update: A fost prezentat Judecătoriei Bistrița care a dispus arestarea preventivă pentru 30 zile.
În urma verificărilor efectuate, a fost depistat pe raza municipiului Bistrița, a fost testat cu aparatele Drug test și etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Totdată, a reieșit faptul că are dreptul de a conduce suspendat din anul 2019.
Cel în cauză va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă, fiind întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmele urmelor acestuia.
Update: A fost prezentat Judecătoriei Bistrița care a dispus arestarea preventivă pentru 30 zile.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5