Tania Plăian, Varga Krisztina şi Marian Filipaş, bronz cu echipa la Europene

În probele pe echipe de la Campionatul European de Tenis de Masă de la Zagreb, România a cucerit deja trei medalii. După ce junioarele, cu Andreea Clapa în echipă, au cucerit aurul, şi fiormaţia de juniori şi de cadete a urcat pe podium, obţinând medalia de bronz.

         Din echipa de cadete, coordonată de Marian Filipaş, fac parte Tania şi Plăian Varga Krisztina, de la LPS Bistriţa,  alături de Zaharia  şi Luciana-Camelia Mitrofan.

         De miercuri, au început şi probele de simplu, dublu mixt şi dublu feminine şi masculin, astfel că putem spera şi la alte medalii care să confirme munca, talentul şi valoarea acestor sportive şi antrenori. Nu e puţin lucru faptul că aproape jumătate din delegaţia Rămâniei la aceste Europene este de la Bistriţa, la fel şi cei doi antrenori, Marian Filipaş şi Emilian Bulbuc. 

Comentarii

15/07/16 16:19

Brandul HOTANGELS RO , ofera un masaj 50% GRATUIT pt administratorul acestui site sau pentru autorul articolului si multe alte reduceri pentru cititorii articolului de mai sus (Happy Hours, 3+1 gratis, 5+2 gratis, etc). Mai multe detalii pe HotAngels ro si 0 7 3 4 2 0 0 1 0 0

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5