Tenis de masă. Aur şi bronz pentru sportivii şi antrenorii bistriţeni, la Europene

În această perioadă, Cluj-Napoca găzduieşte Campionatul European de Tenis de Masă STAG 2018. Nu mai puţin de cinci sportivi bistriţeni – Tania Plăian, Elena Oprea, Ioana Sîngeorzan, Mihai Nemaciuc, Toma Darius – şi trei antrenori de la CSM Bistriţa – Maria Filipaş, Cristian Podar şi Emilian Bulbuc – reprezintă tenisul de masă bistriţean şi românesc la această competiţie europeană de prim rang.

          Încă o dată, talentul şi munca extraordinară depusă de sportivii şi antrenorii noştri au confirmat, aceştia urcând pe podium.

          Echipa de cadete (junioare II) este campioană europeană, din echipă făcând parte Elena Zaharia, Luciana Mitrofan, Irina Rus şi Ioana Sîngeorzan (CSM Bistriţa), antrenate de Marian Filipaş şi Cristian Podar, ambii de la clubul nostru.

Tania Plăian, de la CSM Bistriţa, a obţinut medalia de bronz, cu echipa de junioare I- în componenţa Andreea Dragoman, Tania Plăian, Andreea Huduşan, Luiza Popescu şi Elena Oprea - dar şi calificarea la Campionatul Mondial.

          Pentru Tania Plăian medalia de bronz este un rezultat pe care şi l-a dorit încă de anul trecut. „Ştiam că sunt acasă şi mi-am dorit foarte mult să aduc medalia asta la echipe. Mă simt foarte fericită pentru că am reuşit să îmi îndeplinesc unul dintre obiective”, a declarat Tania, pentru site-ul Federaţiei Române de Tenis de Masă.

          Echipa de juniori cu Rareş Şipoş, Dragoş Oprea, Cristian Pletea, Mihai Zamfir, dar şi bistriţenii Mihai Nemaciuc şi Darius Toma au încheiat cu medalia de bronz, dar şi cu calificarea la Campionatul Mondial.

          De vineri, la Cluj încep probele individuale ale Campionatului European, masculin, feminin, dublu feminin, dublu masculin şi dublu mixt. Felicitări şi succes pe mai departe.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5