Tenis de masă: Tania Plăian, campioană naţională. Zece podiumuri pentru LPS Bistriţa

 

         În acest sfârşit de săptămână, Bistriţa a găzduit Campionatul Naţional Individual juniori II la tenis de masă. LPS Bistriţa a reuşit rezultate foarte bune în această competiţie, adjudecând 10 clasări pe podium.

         În competiţia de simplu a fetelor, Tania Plăian a devenit campionaă naţională, pe locul al doilea clasându-se  Varga Krisztina, tot de la LPS Bistriţa, potriviot datelor de la Federaţia Română de Tenis de Masă.

         La băieţi, Mihai Pop de la CSM Cluj a reuşit să se impună pe un podium bistriţean, Mihai Nemaciuc fiind vicecampion, iar locul trei fiind ocupat de Vlad Hurloi şi Darius Toma, toţi trei de la LPS Bistriţa.

La dublu mixt, Nemaciuc Mihai / Varga Krisztina (LPS Bistriţa) sunt campioni naţionali, în timp ce Toma Darius / Plăian Tania (LPS Bistriţa) au cucerit medalia de bronz.

Acelaşi Mihai Nemaciuc, alături de Mihai Pop de la CSM Cluj, au cucerit titlul de campioni naţionali la dublu masculin, în timp ce perechea  Toma Darius/Hurloi Vlad (LPS Bistriţa) au terminat pe locul al treilea.

Nu în ultimul rând, la dublu fete, Tania Plăian şi Varga Krisztina sunt vicecampioane naţionale. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5