Târg de carte la Colegiul Național "Petru Rareș" din Beclean, la care elevii pot face schimburi sau vânzări de cărți (FOTO)

Elevii Colegiului Național "Petru Rareș" au marți posibilitatea să participe la primul târg de care organizat la Beclean, la care participanții pot face inclusiv schimburi de cărți.

Entuziasmul iubitorilor de lectură a fost unul pe măsura așteptărilor organizatorilor, cei mici fiind impresionați de toate cărțile expuse. Conducerea Colegiului a propus acest eveniment în cadrul Școlii Altfel, motivația principală fiind nevoia elevilor de a schimba manualele sau culegerile de anul trecut cu altele potrivite noului lor an școlar.

"La fiecare început de an foștii elevi revin să își vândă culegerile, cărțile pe care le-au folosit pe parcursul anilor de liceu. Acum îi invităm într-un cadru organizat pentru a face aceste schimburi/vânzări de cărți. Sperăm ca târgul să fie unul în beneficiul lecturii. Avem pregătite și câteva surprize: tombolă, expoziție de autografe(M. Kogalniceanu, T. Arghezi, L. Blaga și alții), întâlnirea cu directorul unui cotidian județean; Menuţ Maximinian, și alte surprize menite să vă bucure. Invităm și părinții și bunicii!", se arată într-un mesaj postat de directorul Mircea Cristian Nicula pe rețeaua de socializare Facebook.

Târgul de carte are loc marți, în cantina liceului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]