Târg de nunţi Sala Polivalentă. Totul cu stil pentru nunta ta!

Prima ediţie a târgului de nunţi organizat de Lukymar Events la Bistriţa şi-a deschis vineri porţile, în prezenţa oficialităţilor judeţene. La evenimentul găzduit de Sala Polivalentă participă peste 20 de firme de profil, din judeţul nostru şi nu numai.

“Târgul de nunţi va aduce sub acelaşi acoperiş tot ceea ce aveţi nevoie pentru o nuntă cu stil: cele mai variate modele de rochii de mireasă, cu accesorii, bijuterii, săli de evenimente, decoraţiuni florale, invitaţii, servicii foto /video şi multe alte surprize. Cei care vor trege pragul acestui târg vor avea posibilitatea să-şi organizeze nunta de la A la Z”, ne-a declarat Ana Maria Stroe, promotorul acestei acţiuni.

Târgul este deschis până duminică, în intervalul 10-20, preţul unui bilet de intrare fiind de 1 leu. Banii sunt donaţi Fundaţiei pentru SMURD!

“Vă mărturisesc că pentru mine întotdeauna este o plăcare deosebită să fiu în mijlocul mediului de afaceri. În ultimul timp, s-a vorbit mult despre factori de risc, despre situaţii grele, deosebite, iar aici văd ceva deosebit. Faptul că sunteţi astăzi prezenţi la acest târg, cu aceste exponate, arată că sunteţi hotărâţi să înfruntaţi vicisitudinile crizei şi că lucrurile merg înainte”, le-a spus prefectul Ioan Ţintean oamenilor de afaceri prezenţi, urând-le să încheie multe contracte.

De cealaltă parte, vicepreşedintele CJ, Alexandru Pugna, le-a vorbit participanţilor despre acest “eveniment cu totul deosebit” din viaţa fiecăruia, pe care unii l-au trăit, iar mulţi alţii se pregătesc să-l parcurgă. “Ceea ce se întâmplă la Sala Polivalentă din Bistriţa este o şansă cu totul extraordinară pentru cei care vor trece prin acest moment unic din viaţa lor, mai ales că aici sunt expuse foarte multe elemente care însoţesc acest moment. Este o idée strălucită a celor care au gândit acest târg de nunţi şi le doresc success. Mă bucur că a avut curajul să organizeze acest eveniment”, a menţionat Pugna.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5