Teaca: La 61 de ani, reţinut de poliţie pentru că a băut şi a condus fără permis

La data de 5 septembrie a.c., faţă de un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din comuna Teaca, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
În fapt, la data de 3 septembrie a.c., în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pe raza comunei Teaca, bărbatul ar fi fost implicat într-un eveniment rutier cu pagube materiale, fără că acesta să oprească la locul accidentului. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat faptul că acesta se afla sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, pe numele bărbatului înregistrându-se dosar penal. Începând cu aceeași dată, s-a luat și măsura suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
La data de 4 septembrie a.c., deși cunoștea că nu are dreptul de a conduce autovehicule, în timp ce se afla la volanul aceluiași autoturism, pe raza comunei Teaca, bărbatul ar fi fost implicat într-un alt eveniment rutier cu pagube materiale. În urma testării cu aparatul etilotest
s-a constatat faptul că acesta se afla din nou sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
Susnumitul a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa în vederea prelevării mostrelor biologice şi a stabilirii alcoolemiei.
Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.
Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5