TehnicBazar ofera solutii accesibile in domeniul sculelor si echipamentelor electrice

Industria sculelor electrice incepe sa castige teren din ce in ce mai mare in lume, din moment ce astfel de instrumente sunt folosite atat de profesionisti, cat si de amatori, astfel incat sa se lucreze in mod cat mai eficient si convenabil. Asadar, gama variata de scule electrice disponibile pe piata din ziua de azi permite sa realizam o serie de sarcini dificile, intr-un mod mult mai eficient si in timp util. In acest sens, pentru a beneficia de o gama variata de scule electrice si de accesorii din acest domeniu, clientii interesati pot gasi materiale de calitate oferite de compania TehnicBazar.

Avand ca scop principal oferirea materialelor de calitate clientilor, compania TehnicBazar pune la dispozitia celor interesati pachete de produse si servicii cu o performanta ridicata din punct de vedere calitativ, intreaga marfa comercializata provenind numai de la producatori renumiti in lume: Bosch, Dremel, Skil, Makita, Stihl, Hawera, DeWalt, AGT, Drager, Karcher, Hitachi, Masalta, Kipor, Metabo, Black&Decker, Honda, Ryobi, Kaieser, Bertolini, DCS, SDMO, Tremix, Mob&Ius, Unior, Stanley, Heller, MPS, CST/berger, Fini, Buderus, Pntax.

Analiza asupra industriei sculelor electrice in lume

Potrivit statisticilor, valoarea pietei globale a acestor instrumente s-a ridicat la 27.58 miliarde de dolari in anul 2015, iar analistii preconizeaza ca aceasta valoare se va dubla in urmatorii 10 ani- precizeaza Future Market Insights. Astfel, industria sculelor electrice depaseste rapid piata celor de mana, din moment ce din ce in ce mai multi consumatori- amatori- prefera sa realizeze o serie de sarcini tehnice pe cont propriu. De asemenea, cererea pentru sculele electrice continua sa creasca si in randul profesionistilor, popularitatea lor fiind descrisa de scule precum ferastraie electrice fara fir, polizoare, masini de lustruit, bormasini etc., ilustrand un impuls semnificativ pe piata mondiala de scule electrice.

In functie de categorie, astfel de instrumente pot fi segmentate in scule electrice si de mana; sculele electrice sunt alimentate de motoare electrice fiind utilizate, cu precadere, in constructii, taiere, slefuire, vopsit, gradinarit etc.

Cererea fata de sectorul uneltelor electrice in Romania

Ca urmare a cresterii urbanizarii si a dezvoltarii treptate a economiei, in Romania, astfel de scule electrice au inceput sa castige din ce in ce mai mult teren, odata ce cererea fata de instrumentele electrice a primit un "boom". In acest sens, o optiune accesibila de achizitionare a acestor materiale este descrisa de compania TehnicBazar, unde clientii pot gasi o gama variata de produse ce provin de la diversi producatori de renume mondial. Astfel, www.tehnicbazar.ro ofera solutii in materie de unelte si echipamente electrice, compania analizand permanent cererile ce se inregistreaza pe piata din Romania.

TehnicBazar ofera o gama diversificata de scule si echipamente electrice

"Seriozitatea si eficienta echipei noastre sunt descrise de gama variata de scule electrice provenite de la producator renumiti, de calitate, dar si de serviciile de consultanta oferite clientilor nostri. Prioritatea noastra principala este descrisa de calitate, profesionalism, satisfacerea cerintelor clientilor si oferirea de echipamente sigure, iar, din acest motiv, pastram contact permanent cu clientii nostri, astfel incat sa reusim sa intelegem, cat mai exact, cerintele acestora. De asemenea, pe aceasta cale, dorim sa ne imbunatatim serviciile oferite si sa ne diversificam masa de produse comercializate"- declara echipa TehnicBazar.

Infiintata in anul 1994, TehnicBazar a pornit ca distribuitor autorizat pentru scule electrica marca Bosch, iar in prezent, gama de produse s-a largit, TehnicBazar oferind scule electrice si accesorii realizate de alti producatori cunoscuti: Metabo, Makita, Hawera, DeWalt etc. Detalii despre producatori, scule electrice, dar si ofertele unice ale companiei pot fi gasite in mediul online pe pagina web www.tehnicbazar.ro.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5