Teraplast şi-a mutat sediul administrativ în „Parcul Industrial” de la Sărăţel

Compania Teraplast anunţă, pe site-ul propriu, mutarea sediului social din Bistriţa în Parcul Industrial, dezvoltat de Grupul Teraplast în extravilanul municipiului. Terenul şi clădirile rămase libere, după mutarea facilităţilor administrative şi de productie din Bistriţa, au o suprafaţă totală de aproximativ 50.000 mp, iar compania intenţionează să vândă activele astfel eliberate, pentru a-şi asigura necesarul de finanţare pentru activitatea operaţională şi pentru investiţii.

Personalul administrativ a fost mutat în clădirea Centrului de Cercetare şi Dezvoltare, construit în 2010 în Parcul Industrial Teraplast, după ce anul acesta imobilul a fost amenajat pentru a fi conform cu necesităţile de spaţiu, în urma unei investiţii de aproximativ 350.000 lei.

“Iniţial aveam în proiect construirea unui nou sediu administrativ, însă am optat pentru varianta de amenajare şi extindere a facilităţilor de birouri existente, deoarece în condiţiile actuale de piaţă nu era oportun să imobilizam resurse financiare într-o altă clădire administrativă. Am preferat să direcţionăm fondurile aferente investiţiilor înspre proiecte de optimizare operaţionala şi de creştere a competitivităţii”, declară Ştefan Bucătaru, director general Teraplast.

Parcul Industrial Teraplast, situat în extravilanul municipiului Bistriţa, are o suprafaţă totală de aproximativ 200.000 mp, din care 143.500 aparţin companiei Teraplast, 29.000 mp sunt în proprietatea subsidiarei Plastsistem, iar restul de 27.500 mp aparţin companiei Politub, membră a Grupului Teraplast.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5