Teraplast - o noua identitate vizuală

Compania Teraplast, producator de sisteme în domeniul instalaţiilor, construcţiilor şi amenajărilor din România, va avea o nouă identitate vizuală, care marchează o nouă etapă în procesul de dezvoltare.

          „Noul Teraplast este o companie modernă, care oferă produse şi servicii la standarde ridicate, este o companie care îşi propune să concureze de la egal la egal cu companiile de referinţă în domeniu.În acest context era nevoie şi de o nouă identitate vizuală, tehnică şi modernă, care să fie în acord cu actuala poziţionare a companiei, dar în acelaşi timp să evidenţieze că suntem o companie cu rădăcini – avem tradiţie din 1896.  

          În ultimii ani s-a făcut un upgrade semnificativ de tehnologie informatică şi de producţie, însă în aceşti ani au fost şi unele erori de abordare a pieţei, care au generat deservicii companiei. Remediem toate aceste neajunsuri, astfel încât Teraplast să devină un brand puternic în piaţa de profil”, precizează Traian Simion, director general Teraplast SA, prin intermediul unui comunicat de presă.

          Teraplast are o istorie de peste 115 ani, iar în prezent este cel mai mare procesator de PVC din România. Din 2008 până în prezent Teraplast a investit peste 36 de milioane de euro în modernizare, relocare şi dezvoltare.

          Parcul Industrial Teraplast are o suprafaţă totală de aproximativ 200.000 mp, din care 143.500 aparţin companiei Teraplast, 29.000 mp sunt în proprietatea subsidiarei Plastsistem, iar restul de 27.500 mp aparţin companiei Politub, membră a Grupului Teraplast.

          Compania Teraplast deţine în prezent la Sărăţel capacităţi de producţie pe o suprafaţă de peste 13.000 mp, împărţite în fabrica de produse PVC (secţia de ţevi PVC, secţia de profile PVC, secţia de profile de tâmplarie PVC, secţia de dozare-malaxare) şi fabrica de poliolefine (secţia de cămine de polietilenă şi rezervoare, secţia de fitinguri PVC, PP si PE şi secţia ţevi PP).
 

 

 

Comentarii

25/10/13 19:45
Sone

Si asta e noua identitate? Niste tiruri in parcare?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5