Fabrica de ţevi PVC, relocată de Teraplast

Cel mai mare procesator de PVC din România, Grupul Teraplast, a finalizat relocarea fabricii de ţevi PVC în Parcul Industrial din Sărăţel. Investiţiile de peste 4,24 milioane euro au fost orientate înspre construcţia fabricii, relocarea liniilor din vechea unitate de producţie şi achiziţia de noi linii. Noua fabrică are o capacitate de producţie de 22.000 tone anual, dublu faţă de cea deţinută în vechea unitate şi are o suprafaţă de 1,24 hectare. Lângă fabrică va exista şi un depozit, cu o suprafaţă totală de 2,4 hectare. Pe lângă producţie de ţevi PVC, începând cu 15 noiembrie, aici va fi relocată şi producţia de granule PVC, care momentan se realizează pe platforma industrială din Bistriţa. Astfel, capacitatea de granulare va creşte până la 50 tone pe zi faţă de 28 tone pe zi. „Relocarea, la Sărăţel, va genera avantaje multiple pentru companie. Cele mai importante dintre acestea fiind reducerea costurilor cu personalul cu aproximativ 20%, fluidizarea fluxurilor de producţie, precum şi reducerea timpilor de încărcare a produselor finite cu aproximativ 30%. În plus, introducerea celor mai avansate tehnologii de lucru va diminua efortul fizic al angajaţilor noştri şi va creşte calitatea produselor executate”, afirmă directorul general adjunct tehnic producţie, Ioan Galea. Parcul Industrial Teraplast de la Sărăţel are o suprafaţă totală de 22 hectare şi, în perioada următoare, aici vor fi relocate şi integrate majoritatea fabricilor grupului, inclusiv cea deţinută de societatea Politub. Excepţie fac fabricile de teracotă şi de tâmplărie PVC, marcat Orizont, care vor rămâne în locaţiile locale.

Comentarii

22/06/10 14:48

Stimate doamne sau domni,

Reprezint interesele Petroconsult - firma inregistrata in Romania - aici, la filiala din Libia, pe probleme de marketing.

Unul dintre clientii nostri ar fi interesat de colaborare cu firma dumneavoastra.

Prin urmare as dori sa-mi faceti cunoscut site-ul dumneavoastra, pentru ca la randul meu sa-l pot furniza partenerului nostru. Eventual intr-un attachment, in limba engleza, catalogul produselor pe care le prezentati spre export.

Cu respect,

Mihaita Milea
Petroconsult Srl, Libyan Branch
Marketing Director

(+218) 21.361 7513 - Office
(+218) 91.843 9318 - Mobile
E-mail: [email protected]
www.petroconsult.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5