Tiberiu Moldovan, bistriţeanul selecţionat în programul Kennedy Academy for Students

Bistriţeanul Tiberiu Moldovan, de la Facultatea de Istorie şi Filosofie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai participă, în acest sfârşit de săptămână, la programul Kennedy Academy for Students care are loc la Complexul Cultural Sportiv Studențesc Tei. Cei 20 de participanți au parte de vizite instituționale, workshop-uri și ateliere despre democrație, active citizenship și community building.

Acest program își propune să ofere participanților șansa de a învăța despre leadership și implicare civică în sectorul ONG din România, de a-şi îmbunătăţi nivelul de comunicare în limba engleză și de a învăţa despre valori democratice şi civice.

Kennedy Academy for Students este dedicat studenților vizionari și creativi, care vor să genereze schimbări tangibile în organizațiile din care fac parte. Pentru acest lucru este nevoie nu doar de pasiune, ci și de o înțelegere a procesului de funcționare a ONG-urilor, a sistemului public din care fac parte acestea și de interacțiune la nivel național între aceste asociații și alte instituții publice. La sfârșitul programului, studenții vor avea șansa de a împărtăși noile cunoștințe cu alți studenți, colegi și profesori și de a-şi pune în practică propriile idei.

 

Comentarii

15/12/19 15:08

Felicitari bistriteanului! Invata tot ce poti, acumuleaza tot si schimba viitorul tarii in bine. Avem nevoie de oameni cu imaginatie si viziune

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5