Tipuri de ceasuri. Cum alegi produsul potrivit în funcție de stilul tău de viață?

Ceasurile sunt accesoriile utile și funcționale, nelipsite. Pentru că există atât de multe tipuri de ceasuri, poate fi complicat de identificat unul potrivit stilului tău de viață. Indiferent de modelul și caracteristicile ceasului, achiziția unui produs de calitate reprezintă și o bună investiție. 

Ceasul este accesoriul cu ajutorul căruia te faci remarcat și care îți poate consolida poziția socială. Un ceas de top, alături de o atitudine potrivită pot fi atuuri în conturarea unei imagini de succes. Îți prezentăm în acest material criteriile de care să ții cont în alegerea produsului potrivit stilului tău de viață. 

Buget 

Un ceas de calitate este mai scump decât unul produs în serie, de un brand poziționat la un nivel mediu pe piață. O investiție într-un ceas de top, confecționat de o firmă renumită la nivel mondial, de la un magazin de profil, cu vechime, este o garanție a autenticității și durabilității. 

Achiziția unui produs exclusivist de la amanet îți oferă posibilitatea de a plăti mai puțin decât dacă ai cumpăra același lucru nou, fără a face rabat de la calitate, funcționalitate și aspect estetic. 

Marca ceasului

Un ceas de lux, realizat de un cunoscut producător este confecționat din materiale de cea mai bună calitate și are mecanisme deosebite, ce vor rezista în timp, poate să prezinte și pietre prețioase în interiorul carcasei sau cadran și brățară dintr-un metal prețios. 

Valoarea obiectului nu va scădea, un motiv în plus să te îndrepți spre un articol exclusivist. 

Tipul ceasului

Ceasuri sportive

Astfel de produse, pentru bărbați sau de damă, de la un brand de lux sunt durabile, concepute să facă față unor activități diferite. Unele sunt testate de piloții de Formula 1, în timp ce altele au ajuns să fie purtate în spațiu, fiind agreate de NASA. 

Sunt și unele cu un cadran splendid din titan, rezistente la zgârieturi și capabile să reziste la adâncime mare, pentru pasionații de scufundări și aventuri sub ape. 

Ceasuri casual

Un ceas care poate fi purtat zi de zi este unul casual, care oferă confort sporit și un design versatil, ce poate fi integrat atât unor ținute de zi, cât și unora pentru momente deosebite. 

Ceasuri cu cronograf

Minuni ale tehnicii, ingenioase realizări ale maeștrilor ceasornicari, ceasurile cu cronograf sunt special create pentru a fi potrivite persoanelor care își doresc funcții multiple. Nu vorbim în astfel de cazuri doar de un ceas care indică ora corect, ci de un accesoriu care oferă informații despre dată sau fazele lunii. 

Ceasuri formale

Un ceas formal este pentru o ocazie specială. Poate fi și un excelent cadou aniversar sau de Crăciun. O astfel de piesă este rafinată și elegantă, având puterea de a pune în evidență o ținută, dar și a oferi informații prețioase despre personalitatea deținătorului. 

Ceasuri valoroase

Un ceas de designer poate fi un produs extraordinar lucrat, prețios, iar valoarea sa să fie cu atât mai mare, cu cât poate conține în carcasă sau în brățara din aur, pietre prețioase sau diamante. Este o alegere cu care nu vei da greș niciodată! 

Măsura potrivită încheieturii

Este important ca un ceas să se potrivească pe încheietura persoanei care îl poartă, să nu fie prea mare pe o mână prea subțire sau, din contră, prea mic pe un braț gros. 

Stil și funcții

Pentru a alege tipul potrivit pentru tine nu este suficient să optezi pentru marca produsului, ci pentru tipul de activitate. Știm că un pasionat va avea mai multe ceasuri în colecție, însă, fiecare poate să fie utilizat în anumite împrejurări. 

Un ceas potrivit trebuie să răspundă nevoilor tale specifice. Dacă vrei mai multe funcții trebuie să te îndrepți spre un model complex. Dacă ești interesat doar de model sau de brand lucrurile sunt ceva mai simple. 

Poate și culorile sau forma carcasei să fie importante pentru tine sau persoana căreia îi dăruiești un ceas de top. 

Nevoia, dorința și personalitatea trebuie să se împletească atunci când îți dorești să alegi un ceas potrivit stilului tău de viață. Poți identifica articolul potrivit online sau în magazinele fizice. Achiziționează produse de calitate, din magazine dedicate, care oferă factură fiscală și certificat de garanție!

Sursa foto Pexels:

https://www.pexels.com/photo/close-up-of-a-wristwatch-9897933/


 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5