TNL Bistriţa-Năsăud sărbătoreşte Centenarul la Alba Iulia!

Tineretul Național Liberal Bistrița-Năsăud va participa sâmbătă, pe data de 1 Decembrie 2018, cu o delegație de 100 de tineri la manifestările ce vor avea loc în orașul Marii Uniri, Alba Iulia.      
Acolo, în capitala Marii Uniri, delegația bistrițeană se va întâlni și cu ceilalți tineri liberali din țară precum și cu conducerea PNL de la nivel central în frunte cu Ludovic Orban, președintele partidului, alături de secretarul general, deputatul bistrițean Robert Sighiartău.
Îmbrăcați în costume populare, tinerii liberali bistrițeni merg la Alba Iulia să ducă mai departe mesajul celor care au înfăptuit Unirea de la 1918:

 „În urmă cu 100 de ani, toţi românii, într-un cuget şi o simţire, au împlinit visul străbunilor: România Mare şi Unită. Astăzi, nouă tinerilor liberali și nu numai, ne revine misiunea de a învăţa de la înaintaşi, de a ne ridica la nivelul vremurilor noastre şi de a înfăptui Unirea care ne lipseşte: cea a românilor cu românii de pretutindeni, în faţa tuturor lucrurilor care ne pot dezbina. Numai uniţi suntem puternici, numai împreună putem face din România acea ţară la care au visat străbunii noştri: casa curată, civilizată şi îmbelşugată a tuturor românilor! Bunul Dumnezeu să binecuvânteze România", transmite consilierul judeţean Florin MOLDOVAN, președinte TNL Bistriţa-Năsăud. 

 

Comentarii

09/12/18 09:54
Euripide

Maaa... v-ati dus la Alba Iulia sa urlati si sa huiduiti " oficialii statului " ? Nu va este rusine ma, chiar de Ziua Nationala ma... cand toate televiziunile si toate ziarele si publicatiile mass-media erau cu ochii pe Romania ... Sa va fie rusine nesimtitilor !
Eu , daca eram prefectul judetului, dadeam dispozitie jandarmilor sa va f*** o batuta de toti dr.acii sa va ia ... ! Maaa... nu scapati nici o ocazie, voi impreuna cu toti " hastagistii " , PMP-istii si USR-istii sa urlati ca tembelii si sa ne faceti de tot c*catul peste tot pe unde va duceti !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5