Toamnă splendidă pe strada Valer Branişte

Până nu demult, această stradă era un calvar pentru cei care locuiesc în zonă, din pricina mizeriei, prafului care se extindea peste tot. Circulaţia era sufocată, iar starea carosabilului sub toată critica. Gropile uriaşe erau adevărate capcane. A fost cuprinsă în proiectele edililor pentru reparaţii încă cu un an în urmă, lucrările derulându-se foarte, foarte greu. Fie lipsa banilor, fie lipsa muncitorilor, fie timpul nefavorabil etc., cert este că s-a întârziat peste limită. Odată cu venirea comisiei de construcţii la faţa locului au continuat lucrările de asfaltare.

Licitaţia lucrării a fost câştigată de către firma SC Construct – Perom SRL din Bistriţa, administrată de director Petruţ Gheorghe. Întrebat din ce cauză aşa de târziu cu lucrările, patronul firmei ne-a spus: “Nu s-a respectat programul de finalizare probabil din lipsă de bani. Eu am aşteptat un telefon pentru a mă apuca de lucru, bineînţeles după finalizarea altor lucrări. Am respectat toată tehnologia care este prevăzută în documentaţie şi proiectul de construcţii. De remarcat faptul că am lucrat şi noaptea până târziu, neîmpiedicându-ne nimic, exact ca ziua, pentru a finaliza aceste lucrări, ţinând cont de timpul nefavorabil care va urma.

Aduc mulţumiri d-lui primar al municipiului Bistriţa, Ovidiu Teodor Creţu, personalului serviciului tehnic al Primăriei pentru buna colaborare şi, nu în ultimul rând, formaţiei de muncitori coordonată de Chirilă Lupescu, ajutat de Bârsan Florin”.

Aşadar, strada Valer Branişte va fi mai frumoasă ca niciodată începând chiar cu ziua de astăzi.

Felicitări şi mulţumiri constructorilor din partea celor care i-au aşteptat cu nemăsurată răbdare şi speranţă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5