Super Bingo Metropolis declara razboi crizei!

Tociu, Palade, Lazarut si Escu, la Bistrita

Dupa ce a strabatut Moldova, Dobrogea si Oltenia, Caravana Super Bingo Metropolis ajunge si in Ardeal! Continua asadar "inarmarea " populatiei cu serii albastre gratuite, pentru ca romanii sa poata cistiga GRATIS ,Duminica de Duminica de Antena 1 de la 16.30 .

Cum adica Gratis?! Se poate cistiga ceva Gratis in Romania? In Romania, nu! La Super Bingo Metropolis DA!

Toti cei care vor fi extrasi la premiile telefonice Duminica 13 Noiembrie, cu un talon gratuit albastru vor juca la ruleta unde au sansa sa cistige, GRATUIT, un premiu de 150.000 de lei !

Avantajele albastre nu se opresc aici. Poti cistiga GRATIS, daca ai cartoane albastre, in fiecare Duminica 10.000 de lei premiul de Super Linie si 50.000 de lei premiul de Super Bingo. Esti extras la premiile telefonice cu un talonul gratuit albastru si ai in plus tripleta norocoasa verde portocaliu si violet? AI DAT LOVITURA! Poti cistiga un premiu total in valoare de 3 miliarde de lei!

Nu mai sta pe ginduri, cistiga GRATIS si pe bune cu Super Bingo Metropolis!!

Caravana „CASTIGI GRATIS LA SUPER BINGO METROPOLIS”, cu toate vedetele emisiunii – Tociu, Palade, Lazarut si Escu, va fi prezenta in Bistrita, vineri 11 nov. la ora 09.45 in Piata Decebal si la ora 10.45 in Piata de la Apropos la Rusu, sa distribuie cartoane albastre GRATUITE locuitorilor din Bistrita.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5