Uniplay, bătut zdrobitor de Pro TV ! Românii nu mai sunt interesaţi de jocul de bingo al bistriţenilor ?

sursa: http://www.radardemedia.ro

Se pare că jocul de bingo ce moşteneşte defunctul Metropolis nu are mare noroc. După ce prezentatorul Horia Brenciu a fost schimbat, iar emisiunea mutată la altă oră de duminică, nici Romică Țociu, Cornel Palade şi Mitoşeru, nume care au apărut în mai multe sezoane ale emisiunilor realizate de firma bistriţeană Bingo Metropolis, nu mai fac istorie ca altă dată.Conform click.ro, de la intrarea în grila de programe, emisiunea de Bingo de pe Antena 1 a trecut prin câteva schimbări, după rezultatele foarte slabe de audiență (cu ediții în care Antena 1 a fost pe locul 6 pe interval).
Inițial, emisiunea era difuzată de la ora 20.00. După câteva ediții, Antena 1 a anunțat că scoate emisiunea din grilă (prin comunicate incluse și în emisiunile de știri ale postului). De cealaltă parte, însă, Uniplay susținea că programul va fi difuzat. Până la urmă, Bingo a fost pe post, la ora 20.00.
O săptămână mai târziu, Uniplay Bingo a fost mutată două ore mai târziu, de la 22.00, iar acum de la ora 17.00.
Duminică Pro Tv cu România, te iubesc! a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public, conform radardemedia.ro. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, emisiunea a înregistrat 9.1 puncte de rating și 25.8% share, de peste două ori mai mult decât postul de televiziune ANTENA 1, care a obţinut 3.5 puncte de rating și 10% share.
Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 1.2 milioane de telespectatori au urmărit România, te iubesc!.
Se clatică jocul de Bingo al bistriţenilor ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5