Top 3 hidrofoare pedrollo

Presiunea scazuta a apei de la robinet este o problema destul de frecventa mai ales in randul persoanelor care stau la bloc. Acestiea cauta solutii pentru a remedia presiunea apei si apeleaza la specialisti.

De cele mai multe ori, nu e nevoie sa inlocuiasca instalatia de apa sau tevile de inox pentru ca nu acolo se afla problema.

Instalatorii recomanda persoanelor care nu au presiune la apa rece sa monteze un hidrofor. Spre deosebire de hidrofoarele clasice, acest model este mult mai potrivit pentru a fi montat in locuinta, datorita dimensiunii compacte.

Care sunt cele mai performante hidrofoare pedrollo?

Acest hidrofor inteligent este disponibil in mai multe variante, fiecare dintre ele avand specificatii particulare. Urmatoarele tipuri de hidrofoare Pedrollo, originare din Italia, sunt cele mai performante sisteme recomandate pentru a creste presiunea apei si toate pot fi gasite pe site-ul Technova.ro.

  1.  Hidroforul electornic DG PED 3 este un sistem automat de presurizare a apei de la robinet si este potrivit pentru resedinta proprie si pentru sectorul rezidential sau hotelier. Acest model reprezinta cea mai noua tehnologie de la Pedrollo, destinata cresterii presiunii apei si integreaza o electropompa, un vas de expansiune, senzor de flux si presiune, supapa cu sens unic. Prin componentele sale si prin tehnologia pe care o foloseste, acest sistem performant de presurizare se remarca prin dimesiunile compacte, prin autonomie si prin silentiozitate.

Presiunea se mentine constant, in conformitate cu debitul de apa solicitat. Acest hidrofor se adapteaza la orice sistem de presurizare, inclusiv la cele deja existente. Este usor de instalat si are un design compact, motiv pentru care poate fi instalat in orice loc. In plus, are o functionare echilibrata pentru a reduce consumul de energie. 

  1.  Hidroforul Pedrollo Hydrofresh JSWm este destinat pomparii apei curate fara particule abrazive si are o varietate larga de utilizari. Este recomandat pentru instalatii de aer conditionat, instalatii de spalare, instalatii de presiune, irigatii si altele. Alimentarea cu apa potabila si golirea rezervoarelor, sunt doar cateva dintre aplicatiile cele mai frecvente ale acestui model de hidrofor. Faptul ca este fiabil, practic si usor de transportat sunt avantaje care plaseaza acest hidrofor din gama pedrollo printre cele mai performante.
  2.  Hidroforul Pedrollo Easypump JSWm integreza o pompa de suprafata electroamorsanta si un presostat, fiind recomandat pentru pomparea apei curate fara particule abrazive, chiar si in prezenta aerului in lichidul pompat. Avantajele principale sunt fiabilitatea si silentiozitatea, iar ca aplicatii se foloseste cu precadere in sectorul domestic, pentru irigiatii, instalatii de spalare, pentru irigarea gazonului sau gradinilor, impreuna cu rezervoare de hidrofoare mici sau mijlocii.

Cu aceste hidrofoare, orice persoana poate uita de problemele provocate de presiunea scazuta a apei. Multimea de aplicatii in care acestea isi dovedesc eficacitatea le plaseaza in topul preferintelor in materie de sisteme de crestere a presiunii apei, fiind recomandate de instalatori. Presiune apei este constanta, indiferent de robinetele deschise concomitent, montajul se realizeaza usor si zgomotul este redus la minim. Spre deosebire de hidrofoarele clasice, aceste modele inovative pot fi amplasate oriunde, chiar si sub chiuveta.

Sursa foto: Technova.ro

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5