Mini hidrofor pentru cresterea presiunii apei din apartament

Mini hidroforul este ideal pentru cresterea presiunii in instalati (absortie din reteaua locala de alimentare cu apa).

Un mini hidrofor este un lucru destul de util intr-un apartament in care presiunea apei este scazuta. Principala cerinta pentru acesta este dimensiunea compacta. Utilizarea oricarui hidrofor pentru pomparea lichidului sau amenajarea unui sistem autonom de alimentare cu apa, nu poate fi utilizat eficient in viata de zi cu zi, daca dimensiunile si greutatea acestuia afecteaza negativ usurinta de utilizare. Prin urmare, in ultima perioada, mini hidrofoarele au devenit tot mai populare, fiind usor de transferat in orice loc si de utilizat in alte conditii. 

In aceasta categorie sunt prezentate mini hidrofoare pentru cresterea presiunii apei, care adauga presiune retelei de alimentare cu apa, in functie de modificari. Din punct de vedere structural, mini hidrofoarele sunt disponibile cu rotor uscat si umed, iar atunci cand sunt conectate la conducta de apa, acestea difera cu ½, ¾ si 1 inch. Aproape toate minihidrofoarele au o functionare silentioasa.

Hidrofor apartament

Spre deosebire de casele private, unde alimentarea cu apa, alimentarea cu gaz, incalzirea depinde de alegerea proprietarului, in apartamente toate acestea sunt centralizate. Conectarea la retelele centrale scuteste locuitorii de a-si dezvolta un proiect individual, de la achizitionarea de echipamente adecvate si pana la efectuarea unor lucrari la scara larga. Cu toate acestea, utilitatile nu fac intotdeauna fata responsabilitatilor lor, iar proprietarii de apartamente trebuie sa le „ajute” sa functioneze la parametrii normali. De exemplu, poti instala un hidrofor apartament  pentru a creste presiunea in conducte.

Ridicare presiune pentru un debit constant

Hidrofoarele de apartament cresc presiunea in conductele de apa si debitul. Mini hidrofoarele sunt ideale pentru ridicare presiune, deoarece asigura un debit constant si o presiune ridicata la robinete, atat in bucatarie, cat si la chiuveta din baie, dus, cada. Un mini hidrofor de apartament este necesar pentru o viata confortabila. Dar instalarea sa nu este un capriciu, ci o masura necesara. 

Presostat pentru cresterea presiunii

Daca situatia este critica nu numai cu presiunea, ci si cu prezenta apei la etajele superioare, o pompa simpla nu va ajuta. Va fi nevoie de un hidrofor cu presostat, de apartament, care este o intreaga statie de pompare, al carei design este compact si asigura un acumulator hidraulic. Datorita puterii sale ridicate, mini statia de pompare este capabila sa ridice apa de la nivelurile inferioare ale blocului la etajele superioare si sa ofere o presiune suficienta pentru procedurile de igiena si pentru functionarea mai multor aparate electrocasnice, cum ar fi masina de spalat rufe, masina de spalat vase etc.

Un mini hidrofor pompeaza apa din sistemul de alimentare

Un hidrofor de apartament pompeaza apa din sistemul de alimentare cu apa mai intai in rezervorul de stocare, iar de acolo o impinge cu forta catre punctele de iesire. Cand rezervorul este plin, pompa se opreste si apoi porneste din nou cand este goala. In functie de volumul rezervorului, apa poate fi folosita pentru o anumita perioada de timp, fara a utiliza resursele sistemului. In consecinta, cu cat volumul este mai mare, cu atat mai putin va trebui sa fie pornita statia si cu atat mai putina energie electrica va consuma.

Verifica coloana  blocului

Inainte de a cumpara si instala un hidrofor de apartament, trebuie sa identifici adevarata cauza a presiunii scazute, deoarece  se poate descoperi un blocaj banal pe coloana, pe care proprietarul apartamentului il poate elimina. Daca curatarea conductelor nu duce la nimic, urmatorul pas este sa verifici starea retelelor la vecini. O situatie similara in spatiile invecinate, este o demonstratie a faptului ca ar trebui instalat un hidrofor de apartament care sa asigure presiunea necesara.

 

Comentarii

05/01/21 11:09
Preda Doru

buna ziua, ma intereseaza dimensiunile mini hidrroforului si pretul, disponibilitatea, modul de livrare.

06/02/21 19:37
ADRIAN BOGDAN DRAGAN

Și pe mine ma interesează!

04/03/21 05:10
Amos Valentin

Pretul, dimensiunile si ce presiune maxima poate mentine.
Modul de livrare si de plata, timpul necesar de livrare a produsului.
Multumesc

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5