Top șase motive pentru care este mai convenabil să cumperi dintr-un petshop online

Acum trei ani, poate ai părut îngrijorat de ideea de a cumpăra online produse pentru animale de companie - dacă însă ai trecut prin pandemie, carantinare și izolare (la fel ca noi toți), ai învățat că aceasta este o opțiune tot mai bună! Erai poate obișnuit, în trecut, ca atunci când cumperi îmbrăcăminte, jucării sau chiar decorațiuni, să poți vedea produsul înainte de a-l cumpăra. Atunci când făceai cumpărături într-un magazin online cu produse pentru animale de companie, părea dificil să știi dacă primești produsul potrivit la prețul potrivit - și asta înainte de a lua în considerare costurile de transport!

Cu toate acestea, vei vedea cât convenabil poate fi să faci cumpărături online pentru câinele sau pisica ta. 

Iată lucrurile ce te pot convinge să alegi aceste mod de a face cumpărături, în noul an:

  • Liste complete de cumpărături

Acestea pot varia de la alimente, la zgarde și lese, jucării, articole de îngrijire și multe altele. Magazinele specializate oferă de obicei produse special concepute pentru nevoile animalului tău de companie și pot oferi informații suplimentare despre cum să le utilizezi corect sau link-uri către alte resurse de pe site-ul lor (documentații, articole de blog, video-uri educative etc.).

De asemenea, ai posibilitatea să filtrezi produsele în funcție de marcă, sau chiar in funcție de rasa animalului sau de vârsta sa. Vezi ofertele din petshop, aici! 

  • Prețuri mici 

Magazinele online de animale de companie pot fi o resursă excelentă pentru articolele de care are nevoie prietenul tău patruped. Deși majoritatea oamenilor se îndreaptau în trecut către supermarket, cumpărăturile online au devenit mult mai populare în rândul proprietarilor de animale de companie. Există multe avantaje de care te poți bucura atunci când faci cumpărături online, inclusiv prețuri mai mici, transport gratuit și o selecție uriașă de produse.

  • Ghișeul unic

Când cumperi dintr-un magazin de animale de companie, nu trebuie să îți faci griji cu privire la localizarea diferitelor articole. Achiziționarea produselor de la un magazin online înseamnă că nu va trebui să alergi prin oraș căutând aceste articole, deoarece toate sunt disponibile într-o singură locație. Urmează meniul siteului sau foloseste butonul de căutare în shop!

  • Serviciu clienți 24/7

Uneori este important să poți vorbi cu o persoană reală. Un petshop  ar trebui să aibă un serviciu bun pentru clienți; de multe ori poți contacta pe cineva imediat prin telefon sau e-mail, nu doar în timpul programului de lucru. Aceasta este un plus de confort, deoarece înseamnă că vei primi răspuns la orice întrebări legate de hrana, suplimentele ori accesoriile câinelui ori pisicii tale.

  • Servicii de livrare rapidă

Ai o viață tot mai aglomerată? Îți faci greu timp pentru deplasări ce îți consumă prea mult timp? Alege cumpărăturile online și optează pentru servicii de livrare rapidă atunci când comanzi articolele esențiale pentru pisica ori câinele de acasă.

  • Secțiunea de recenzii a produselor

O altă modalitate excelentă de a ajuta clienții să decidă dacă ar trebui sau nu să cumpere un produs  online este oferirea de recenzii. Asigură-te că le citești cu atenție. Un sistem bun de recenzii va permite consumatorilor să-și scrie propriile recenzii și să facă comentarii despre fiecare produs listat.

Concluzie

Mulți oameni se fereau în trecut să cumpere hrană și accesorii pentru animalele lor de companie dintr-un pet shop, deoarece considerau că ar fi prea scump. Cu toate acestea, achiziția online de hrană sau accesorii pentru animale de companie te ajută să economisești atât timp, cât și bani. Azi, ai totul la îndemână în telefonul mobil - nu este de mirare că peste 80% din cumpărăturile  online din România se fac azi direct de pe smartphone! 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5