Topul celor mai accesibile firme de hosting

Adunate nu doar din interiorul hotarelor noastre, ci si din peisajul international. Clasamentul este deschis de firma HostGator, un colos in lumea hosting-ului competitiv, aceasta individualizandu-se prin intermediul preturilor sale deosebit de mici, ele incepand de la doar patru dolari pe luna. Desi campania lor de marketing poate induce in eroare utilizatorul autohton, tocmai pentru ca propune spatiu & bandwidth nelimitat, majoritatea celor care le-au testat serviciile s-au dovedit suficient de multumiti de serviciile primite. Rareori clientii au avut de suferit de pe urma site-urilor lor inchise, ceea ce este de apreciat pentru preturile deosebit de scazute pe care HostGator le practica la nivel international. Singurul dezavantaj al acestei companii rezida in viteza slaba de incarcare, tocmai pentru ca serverele se gasesc in SUA.

Un alt nume important de pe piata serviciilor de gazduire este DreamHost, o companie cu o vechime de aproximativ doua decenii, ceea ce ofera utilizatorilor mai multa incredere in promisiunile legate de bandwidth si spatiu. Recenziile existente in mediul online sunt unele apreciative la nivelul acestui prestator de servicii, mai ales ca preturile se invart in jurul abonamentelor de minimum 7 dolari pe luna.

Complementar, o alta societate renumita este BlueHost, ea bucurandu-se de aceleasi recomandari precum DreamHost-ul. Insa, aceia dintre dumneavoastra care isi pun intrebari in privinta celor mai ieftine servicii de web hosting existente pe piata ar trebui sa ia in calcul compania Ipage, pretul pe care un utilizator il plateste pentru spatiul sau pe disk si pentru bandwidth-ul nelimitat ridicandu-se doar la 2 dolari pe luna. Nu-i de mirare faptul ca au ajuns, treptat, la un cumul de aproximativ un miliard de clienti pe intreg globul pamantesc.

Serviciile profesionale la preturi accesibile se extind si in peisajul romanesc, mediul autohton fiind potentat de numeroase platforme care isi pun la dispozitie pachetele sub un plan tarifar versatil. Un top al firmelor romanesti de hosting poate fi citit pe indelete pe site-ul firmehosting.ro, dintre numele mentionate acolo prezentand un interes major HostVision-ul, o comanie care impresioneaza prin urmatoarele particularitati: un tarif de doar 0, 99 de euro, alaturi de un Gb de spatiu. Un detaliu pe care il omit persoanele ce spera sa intre in posesia celui mai bun pret este faptul ca pentru a beneficia de pachetul de 0, 99 euro trebuie sa efectueze plata in avans, aceasta fiind politica societatii.

Claus Web este un nume care ne atrage de fiecare data atentia in domeniul hosting-ului romanesc, echipa din spatele acestei platforme impresionand tot mai multi utilizatori prin intermediul ofertelor lor imbatabile, dar si prin prisma suportului online pe care il ofera clientilor aflati in dificultate. Ultima sugestie pe care o aducem in lumina reflectoarelor este si alegerea editorului din topul existent pe firmehosting.ro si poarta numele de Hostico, pretul pachetului de 5Gb, trafic si baza de date in regim nelimitat, alaturi de antivirus si Cpanel fiind acela de doar 2, 99 de euro. Motivul pentru care Hostico isi castiga constant noi clienti din peisajul online romanesc se datoreaza deopotriva profesionalismului echipei sale, dar si ofertelor accesibile care nu intarzie sa raspunda afirmativ nevoilor romanilor.

 

 

 

Comentarii

05/04/18 17:53

Reprezint societatea Soft Expert SRL si vreau sa invit cititorii acestui site sa testeze serviciile noastre de hosting timp de 30 de zile, cu un discount de 50% pentru serviciile de gazduire servere virtuale dedicate de tip VDS.
Firma noastra comercializeaza servicii complete de gazduire in conditii de pret avantajoase si asistenta 24/7!
Principalele servicii oferite de catre societatea noastra sunt servere virtuale dedicate ( VDS Business / VDS Personal ), servere dedicate si colocare de servere.
Centrul de date este echipat cu:
– servere HP generatia 9
– sistem de stocare EMC, seria Unity300
– retelistica Cisco, Fortigate si Mikrotik
– conexiune la internet prin fibra optica redundanta ( avem 2 furnizori de internet – trafic garantat ): Telecom – 300 Mbps national / 500 Mbps metropolitan si RDS – 200 Mbps national / 1Gbps metropolitan
– sistem pentru stingerea incendiului cu gaz inert
– sistem pentru stingerea incendiului cu gaz inert
– sistem de monitorizare temperatura, umiditate si acces control
– podea antistatica
– generator electric cu baia de ulei preincalzita astfel incat sa porneasca chiar si atunci cand temperatura exterioara este foarte scazuta
– locatia este pazita permanent, iar suplimentar este semnat contract de monitorizare si interventie rapida cu o firma de securitate.
Informatii legate de preturi se pot gasi pe site-ul nostru: http://www.host-expert.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5