Totul despre chiuveta mobila

Chiuveta mobila asigura spalarea mainilor intr-un mod igienic de calitate, in zonele in care chiuvetele traditionale nu pot fi prezente. Din acest motiv, chiuvetele portabile pentru spalarea mainilor si a vaselor, sunt adesea denumite chiuvete de sine statatoare, care nu au nevoie de instalatii sanitare sau de apa de la un sistem centralizat. Chiuvetele portabile de spalare a mainilor sunt amplasate cu usurinta in locurile unde este necesara spalarea mainilor. Chiuveta mobila compacta este realizata cu o constructie de dulap pentru economisirea spatiului. Aceasta statie portabila durabila de spalare a mainilor, are o constructie complet din otel inoxidabil. Este perfecta pentru utilizarea in domeniul alimentar sau in domenii comerciale industriale, facilitand spalarea mainilor in zonele in care apa este necesara. 

De ce sa alegi chiuveta mobila

Chiuvetele mobile sunt standardizate cu o usa de acces blocabila, spatar cu distribuitor de sapun si distribuitor de prosoape de hartie, furtun pentru alimentare. Aceasta unitate dispune de un cablu cu mufa de perete standard pentru configurarea si operarea usoara. Toate chiuvetele portabile sunt complet certificate si dispun de rezervoare de apa de baut si de apa menajera, precum si de accesorii de scurgere. O chiuveta mobila pentru spalarea mainilor si a vaselor, este de inalta calitate, usor de configurat, pentru a fi folosita in orice salon de coafura si cosmetica, spatii de gratare in natura, centre comerciale etc. De asemenea, chiuveta mobila are un design portabil, usor si rezistent. Si poate fi asamblata in cateva minute, fiind convenabil de utilizat. Este un instrument necesar pentru tine, daca ai o afacere in spatii in care nu ai un sistem centralizat de apa, deoarece are un design portabil, usor si rezistent, iar materialul este de inalta calitate.

Producator chiuveta portabila

Firma Qveta produce o gama completa de chiuvete mobile pentru fiecare tip de unitate, cum ar fi statii de spalare a mainilor in aer liber, pentru sala de clasa, pentru servicii alimentare, suporturi pentru dezinfectarea mainilor si chiuvete portabile personalizate etc. Chiuveta mobila este amplasata pe 4 roti, si poate fi montata atat in aer liber, cat si in interior, alimentata cu apa de la reteaua centralizata si statii de furnizare a apei. Acest dispozitiv respecta cerintele de licenta pentru sanatate in spatii publice. Daca ai nevoie de o chiuveta mobila, intra pe site-ul qveta.ro si vei primi ajutor in alegerea unei chiuvete mobile adecvate pentru spalarea mainilor. Apeleaza sau trimite prin e-mail o comanda si unul dintre specialisti te va ajuta sa cumperi chiuveta mobila de care ai nevoie pentru spalarea mainilor, oriunde este necesar, atat la interior, cat si la exterior.

Chiuveta mobila – caracteristici

  • Sistem de apa calda instant, la cerere
  • Quick Connect Rezervoare Easy-fill
  • Distribuitor de sapun lichid
  • Dulap din otel inoxidabil pentru fiecare chiuveta
  • Role de blocare de siguranta.


 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5