Tradiţiile năsăudene, admirate de nuntaşii de pe patru continente! Ce au spus alţii despre nunta româno-americană din Seattle Washington !

La nunta lui Călin și Lisa de pe lacul Washington, au participat tineri din diferite țări, cu care am închinat un pahar de șampanie și cu ajutorul nepoatei Călina, am intrat în vorbă cu ei, înregistrând impresiile despre români și nunta românească.

Am participat la o nuntă ca-n basme, cu lume multă din țări și continente diferite. A fost o atmosferă de prețuire, respect reciproc și unitate. Românii sunt plini de viață.

DERIC KHUAT-Vietnam

Nunta lui Călin și Lisei a fost de talie mondială, cu nuntași din patru continente -America, Europa, Asia, Africa. Românii s-au remarcat prin cântec și joc din țara lor.

 JORDAN BLOMBERG - San Francisco, California

Trăistuța ce o am la gât o voi purta cu mândrie, din respect pentru români și tradițiile lor minunate.

ANNE YANG – China

Țuica și cornulețele de la Năsăud îmi reamintesc de serile petrecute la bunica.

ADI ȘI  CRISTINA FENEȘAN – Cluj, România

La nunta de pe lac, românii au fost la înălțime. Oameni de distracție, cu valsuri, tangouri și jocuri populare ardelenești.

MARK SHKREBTAN – Rusia

Ceremonia creată de Călin și Lisa e o dovadă că sunt buni organizatori, au mulți prieteni, sunt iubiți și au darul de a atrage  prin zâmbet și vorbe frumoase.

SOYT PHE – Cambogia

Am participat la nunta lui Călin și Lisei din Seattle. Călin este prietenul și colegul nostru de muncă. Noi am venit din Argentina pentru a fi alături de el. Ne-a  invitat acasă la părinți, în Redmond la nr 2015, unde ne-am întâlnit și cu bunicii din România, care ne-au servit și ne-au tratat românește.

VICTOR VARAKITSOMBOON – Thailanda

Oameni de excepție, atașați și de distracție. Românii sunt cu suflet nobil, iubesc tangoul, dans ce s-a născut la noi în Buenos Aires, prin anul 1880 și ne mândrim că s-a extins pe scară largă și la români. A fost o nuntă ca-n basme.

AUGUSTINA BAZZANO și FERNANDO MEZA -   Argentina

Românii au creat farmec prin ținută cânt și joc.

DANIEL MYKYTYN – Ucraina

Sunt dăscăliță. La nunta lui Călin și Lisa am fost cuprinsă de  frumusețea  tradițiilor românești, un domeniu complex în care se îmbină armonios moștenirea artistică populară cu o activitate încă vie. Felicitări Lisa și Călin!

KATIE STRANDBERG – America

Felicitări Lisa și Călin! În curând ne vom căsători și noi. Vă așteptăm în Japonia! Nunta voastră e fără egal. Nu ne vom putea ridica la acest nivel. Trăistuța românească o s-o port la gât din respect pentru România chiar de ziua nunții mele.

 BLISSA TANAKA – Japonia

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5