Trecere în rezervă la I.S.U. B-N

Cu data de 31 martie 2009, un ofiţer şi doi subofiţeri din cadrul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Bistriţa” al judeţului Bistriţa-Năsăud, vor trece în rezervă cu drept de pensie, astfel:

Locotenent Colonel PUI CONSTANTIN - s-a născut la data de 22 aprilie 1955, în localitatea Maieru din judeţul Bistriţa - Năsăud. A studiat la Şcoala generală din localitatea Maieru, urmând apoi cursurile Liuceului Teoretic din Sângeorz - Băi, unde a obţinut diploma de bacalaureat (1970-1974).

După absolvirea Liceului, a urmat cursurile Şcolii de Ofiţeri Activi “Nicolae Bălcescu” din Sibiu, arma pompieri (1974-1977), la absolvirea căreia i-a fost acordat statutul de ofiţer activ în cadrul M.A.I, cu gradul de locotenent (20 august 1977).

A parcurs treptele ierarhiei militare de la tânăr locotenent şi locţiitor comandant de companie, comandant de companie, ofiţer inspector în cadrul inspecţiei de prevenire, ofiţer specialist resurse umane.

Plutonier Adjutant Şef ARDELEAN ALEXANDRU - născut la data de 03.06.1954, în localitatea Ocniţa , judeţul Bistriţa-Năsăud, este căsătorit şi are 3 copii.

Din anul 1985 şi până în prezent şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,, Bistriţa’’ al judeţului Bistriţa-Năsăud.

Plutonier Adjutant Şef VODĂ MIHĂILĂ - născut la data de 27.10.1958, în localitatea Cornul Luncii, judeţul Suceava, este căsătorit şi are 2 copii.

În perioada 1977 – 1979 a urmat cursurile Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri,, Gheorghe Lazăr “ – Sibiu.

Din anul 1979 şi până în anul 2001 a fost cadru activ în structurile militare ale Ministerului Apărării Naţionale.

În anul 2001 a fost transferat în interes de serviciu la Ministerul Administraţiei şi Internelor unde a activat până în prezent. Din anul 2004 şi până în prezent şi-a desfăşurat activitatea în Serviciul Logistic din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,, Bistriţa’’ al judeţului Bistriţa-Năsăud.

Cu aceiaşi dată a fost trecut în rezervă şi Şeful Inspectoratului Colonelul ŞTEFAN CONDRATE. Începând cu data de 1 aprilie 2009 Colonelul TALOŞ MAFTEI, prim adjunct al inspectorului şef, a fost împuternicit la comanda unităţii.

Predarea oficială a comenzii inspectoratului va avea loc în data de 25.04.2009 în prezenţa unor reprezentanţi ai Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Vom reveni cu amănunte ulterior.

Informaţie primită de la cpt. Vasile Trifan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5