Trei luni liniştite pentru jandarmi, cu peste 1200 misiuni îndeplinite

În primele trei luni ale acestui an, efectivele de jandarmi au executat 1257 misiuni, dintre care 911 de menţinere a ordinii publice şi 87 pentru asigurarea ordinii publice, iar  79 acţiuni  au fost efectuate în cooperare cu alte instituţii (cu poşliţişti, executor judecătoreşti, administraţia publică locală, silvicultori etc.).

          “Primele luni ale acestui an au fost destul de liniştite din puct de vedere al misiunilor specific, şi mă refer la misiunile de asigurare a ordinii publice. În fiecare an, de altfel, în această perioadă activităţile în spaţiul public sunt mai puţine, iar odată cu venirea primăverii acestea cresc în intensitate, iar numărul misiunilor creşte. Urmează sărbătorile pascale, campania electorală pentru alegerile europarlamentare, astfel încât misiunile noastre vor fi destul de multe şi complexe ”, a precizat locotenent colonel Florin Furnea, inspectorul şef al IJJ BN.  

          În urma acestor misiuni, au fost aplicate aproape 400 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 300 amenzi în cuantum total de 83.250 lei. Mai mult, au fost constatate 31 infracţiuni, iar 26 de persoane au fost conduse la Poliţie.

          “O altă misiune important a noastră, care nu este foarte prezentată, este cea de pază şi protecţie instituţională. Noi asigurăm paza la 16 obiective , de asemenea, asigurăm paza şi protecţia transportului corespondenţei clasificate împreună cu SRI, paza transportului de bunuri, valori speciale”, a menţionat sursa citată. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5