Trei minori, de la casele de copii din Teaca şi Beclean, căutați la nivel național, depistați...

Mai multe echipe de polițiști, jandarmi și voluntari au efectuat căutări, atât în cursul nopții, cât și în această dimineață, în vederea găsirii adolescentei, în vârstă de 15 ani, dispărute ieri din Casa de Tip Familial Teaca . Astăzi, în jurul orei 11.30, aceasta a fost găsită pe raza localității Dorolea, de către un echipaj de la Acțiuni Speciale, iar în urma discuțiilor purtate cu ea, se pare că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

De asemenea, la data de 11 noiembrie, în urma căutărilor, polițiștii bistrițeni au depistat alți doi minori, plecați voluntar din Centrul de Protecție a Copilului Beclean, respectiv Casa de Tip Familial Teaca.
Este vorba despre o minoră în vârstă de 13 ani, dispărută din Beclean, care a fost depistată pe raza municipiului Bistrița și despre un adolescent în vârstă de 16 ani, dispărut din Teaca, care s-a prezentat la școala din Bistrița, unde învață. Cei doi au fost încredințați de polițiști îngrijitorilor, iar măsura căutării la nivel național, dispusă față de ei a fost revocată.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5