Trei noi programe de formare profesională, prin AJOFM BN: electrician, sudor şi lăcătuş mecanic

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud şi-a completat oferta iniţială de programe de formare profesională propuse să fie organizate în anul 2018, prin introducerea a trei noi programe în meseriile de “electrician în construcţii”, “lăcătuş mecanic de întreţinere şi reparaţii” şi “sudor”, pentru a veni în sprijinul agenţilor economici şi a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din judeţul Bistriţa – Năsăud. Cele trei noi programe de formare profesională au o  durată de 5 luni,  o programă de pregătire de 720 de ore, iar nivelul studiilor pentru a participa la curs este de minim 10 clase.

Potrivit directorului executiv Otilia Râpan, oferta iniţială de programe de formare profesională a AJOFM Bistriţa – Năsăud prevedea organizarea a 37 de programe de formare profesională, care să cuprindă 601 de şomeri, în 26 de ocupaţii.

Este vorba despre programe de formare profesională pentru administrator pensiune turistică, agent de securitate, baby sitter, bucătar, coafor, comunicare în limba engleză, contabil, coşar, dulgher (exclusiv restaurator), formator, frizer, îngrijitor bătrâni la domiciliu, inspector/referent resurse umane, instalator instalaţii tehnico- sanitare şi de gaze, lucrător comercial, lucrător calificat în culturi de câmp şi legumicultură, lucrător în structuri pentru construcţii, machior, mecanic auto, manichiurist, maseur, ospătar(chelner), patiser, presator mase plastice, specialist în domeniul SSM şi stilist protezist de unghii.

“Toate programele de formare profesională enumerate mai sus sunt organizate gratuit pentru şomerii aflaţi în baza de date a A.J.O.F.M. B - N. Informaţii complete privind înscrierea la un program de formare profesională, precum şi detalii privind data de începere a fiecărui program, pot fi obţinute de la sediul Centrului de Formare Profesională din cadrul A.J.O.F.M. Bistriţa – Năsăud, din  Bistriţa, strada Gării, nr. 2 – 4, etaj ll, telefon 0263 – 236296”, menţionează directorul executiv Otilia Râpan. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5