Trei persoane arestate preventiv, alte opt sub control judiciar

Vineri, cele 11 persoane reţinute pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracţiunilor de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, braconaj, mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, au fost prezentate Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă.

Faţă de trei dintre persoanele cercetate instanţa a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, acestea fiind încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bistriţa Năsăud.

Totodată, faţă de celelalte opt persoane bănuite, procurorii au dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora.
***
Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au reţinut 11 persoane şi au ridicat 20.000 de lei, o armă de vânătoare, cartuşe letale, lunete şi accesorii pentru arme de foc, carne de vânat, trofee, articole pirotehnice şi alcool, în urma perchezițiilor efectuate în cursul zilei de 18 februarie a.c., pe raza judeţului.
Acţiunea a vizat 18 persoane, cu vârste cuprinse între 22 de ani şi 57 de ani, bănuite că ar fi introdus ilegal, pe teritoriul României, arme de vânătoare, pe care le-ar fi folosit pentru comiterea unor fapte de braconaj cinegetic pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5