Trei persoane rănite uşor, după o depăşire neregulamentară

Trei persoane au fost rănite uşor, în urma unui accident petrecut miercuri după-amiază, pe DN 17C, între localitățile Dumitra şi Bistriţa.

“S.G. în vârstă de 46 de ani din localitatea Beica de Jos (judeţul Mureş), în timp ce conducea un autoturism, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui ansamblu auto format din autotren şi remorcă, în curbă deosebit de periculoasă, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către H.A. în vârstă de 45 de ani din Moisei (judeţul Maramureş)”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto, a pasagerului i S.M. în vârstă de 52 de ani din Beica de Jos, şi a unei femei din Năsăud , B.M.F. în vârstă de 32 de ani, pasageră în autovehiculul care circula regulamentar. De asemenea, au rezultat avarii în valoare de aproximativ 14.000 lei.

Conducătorii autovehiculelor au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de către Biroul Rutier

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5