Trei secţii de votare, fără energie electrică din cauza zăpezii

sursa: mediafax

Trei secţii de votare din judeţul Bistriţa-Năsăud sunt nealimentate cu energie electrică, duminică dimineaţă, din cauza zăpezii şi a viscolului, dar au fost deschise şi funcţionează cu sisteme proprii de iluminat.

Prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Ani Bob, a declarat, duminică, că este vorba despre secţiile din Rusu Bârgăului, Tărpiu şi Blăjenii de Sus.

"Din cauza viscolului şi a zăpezii, nu au curent electric de la reţea, dar au sisteme proprii de alimentare. Am vorbit cu primarii şi am rezolvat problema, secţiile au lumină şi sunt deschise, dar am anunţat Electrica şi echipele de intervenţie sunt în teren să remedieze defecţiunile. Alte secţii nu au probleme”, a declarat Ani Bob.

Preşedintele Biroului Electoral Judeţean, Ioan Părăuan, a declarat, la rândul său, că nu are informaţii ca alte secţii să aibă probleme.

"E zăpadă şi viscol peste tot, dar avantajul e că majoritatea preşedinţilor de secţii de votare sunt localnici”, a declarat el.

În Bistriţa-Năsăud ninge viscolit de sâmbătă noapte, iar vântul bate cu putere în tot judeţul.

În Bistriţa-Năsăud sunt aşteptaţi la vot 262.047 de alegători, pentru acest fiind amenajate 313 secţii de votare, din care 57 în Bistriţa. Pentru organizarea lor, autorităţile au avut un buget de peste două milioane de lei. În judeţ sunt patru colegii pentru Camera Deputaţilor şi două pentru Senat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5