Trendurile genților – află ce se poartă în sezonul de iarnă 2018-2019

Gențile ocupă un loc fruntaș în lista de accesorii feminine, avand in primul rand un rol practic. Fiind insa indispensabile, acestea sunt mereu în atenția marilor case de modă și designeri, ce creează noi și noi stiluri. Pentru sezonul de iarnă 2018-2019 remarcăm un amestec de tendințe.

Se poartă gențile mici, cele rotunde, cu franjuri, cu blană sau cele care au imprimeu și textură asemanatoare ținutei. De asemenea, nu sunt omise nici clutch-urile, gențile de tip mini sac, în culori aprinse, cu joc de curele. Descoperă modele interesante pe care să le adaugi ținutelor tale.

Genți clasice

Ne așteptată reinterpretare de genti dama clasice se referă la tonuri mai vesele, la imprimeuri și carouri. Au un sistem de închidere original, un decor îngrijit și pun mare accent peforme. Pot devein alegeri pentru femei sigure pe ele, pentru cele care doresc să obțină un look simplu si elegant.

Ceva mai ușor de abordat sunt gențile de tip „shopper bag”. Sunt regăsite în colecțiile de actualitate de exemplu in colecția noului brand austriac Giesswein, pe site-ul  www.giessweinromania.ro. De data aceasta suntem surprinși de inovația stilului și de materialul din care sunt realizatea stfel de genți, respective lâna merino.

Sunt preferate gențile monocromatice, cu minime garniture și detalii. Cât despre dimensiuni sunt preferate cele medii, nu supradimensionate, dar nici prea mici și neîncăpătoare.

Geanta de mână sau de umăr?

În principiu orice variant este optimă, cu condiția să se adapteze stilului ținutei. Spre exemplu, gențile de marca Giesswein sunt versatile și suportă purtarea în ambele variante, datorită unor barete permissive în acest sens.

Pentru cele care sunt mai nonconformiste, moderne, gențile în trend sunt și cele care se poartă la piept. Fixate în această zonă ele devin practice, dar și atipice, însă în astfel de cazuri vorbim strict de acele genți de mici dimensiuni. Nici cele care se poartă la brâu nu se exclud, cele de mână însă dispuse pe lanț și purtate mai degrabă ca o bijuterie etalată.

Geanta în aceeași nuanță ca și hainele

Un alt trend se referă la aceeași textură și culoare între geantă și piesele vestimentare, ce creează un look și stil de-a-ntregul. Pare destul de greu de abordat un astfel de stil vestimentar, de aceea unii designeri s-au gândit să ofere un set complet, de haină și geantă. Poți oricând să alegi o geantă din lână merino, ocazie cu care vei asorta ținute, haine din același tip de material, descoperind beneficiile unui material de înaltă calitate. Apropos, lâna merino fiind un nou trend, este o fibră natural ce nu lipsește din opțiunile celor care țin cont de calitatea lucrurilor purtate.

Foarte pe scurt- se poartă ineditul, combinațiile de texturi, forme și culori. Contează însă să alegi ceea ce te reprezintă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5