Trucuri pentru un par bogat fără tratamente scumpe cu un cod de reducere Notino

Părul plat, subțire, fără volum este adesea fără speranță. Pentru a-i oferi plenitudine și volum, suntem adesea gata să încercăm totul. Iată câteva sfaturi de urmat, precum și recomandări de produse de achiziționat cu un cod reducere notino.

Ar trebui tăiat părul?

Nu întotdeauna. Este important să nu subțiați părul, deoarece ar pierde și mai mult volum, ci mai degrabă să se taie câteva mănunchiuri de patru sau cinci fire de păr cu vârful foarfecelor. Acestea, prin înfundare, vor servi drept suporturi pentru firele mai lungi și astfel vor crea un volum de trompe l'oeil la rădăcini fără a îndepărta părul.

Spumă, spray sau gel?

Dacă doriți ca un efect de volum la rădăcini să ofere plenitudine pentru o seară, aplicați un mousse pe rădăcinile încă umede sau o pulbere texturizantă. Dar pentru a da densitate rădăcinilor și lungimilor, spuma este cea mai indicată, deoarece va adăuga grosime. Spray-ul de păr, atâta timp cât este fin, este util: nu ca un finisaj pe vârful capului, ci prin pulverizare pe rădăcini, cu capul în jos, înainte de a se peria din nou.

Vă pot ajuta produsele de îngrijire?

Da. Produsele de styling sunt un ajutor care nu trebuie trecut cu vederea, dar trebuie să fie bine alese pentru a nu copleși părul, produse de calitate cu un cod reducere Notino. Nu trebuie să înmulțim tratamentele și mai ales să le evităm pe cele care încarcă prea mult părul, deoarece firele de păr trebuie să respire. Dificultatea este că aspectul obținut după tratamente este excelent, dar nu este de durata.

Folosirea unui uscător de par ajută?

Da și nu. Îi dă volum în părțile laterale și, contrar credinței populare, aplatizează vârful.

O altă soluție ar fi să poziționezi uscătorul de păr pe aer fierbinte pentru a îmblânzi coafura și, mai ales, nu uita să închei cu un minut de aer rece pentru a fixa totul.

Ajută argila?

Da. Dacă pielea capului tinde să devină uleioasă, faceți o mască cu argilă o dată pe săptămână (maxim). Mineralele conținute în aceasta ajută la absorbția și reglarea sebumului, elimină mătreața și calmează mâncărimea. Argila redă volumul, strălucirea și catifelarea. Curăță fără a deteriora învelișul protector al părului. Aplicați pe părul pieptănat anterior. Aplicați masca de la rădăcini până la capete. Masați ușor scalpul, lăsați-l să acționeze un sfert de oră, apoi clătiți bine.

Se recomandă măștile pentru par?

Da. Mai ales cele pe bază de henna, deoarece această pulbere vegetală întărește și acoperă fibră părului. Prin urmare, o putem folosi pentru a face „cure de volum”. Scopul nu este de a colora, ci de a crea textura: prin urmare, este imperativ să alegeți o henna neutră. Se amestecă pudra cu puțină apă fierbinte, se aplică pe tot părul și se lasă să acționeze 20-30 de minute. Efectul densitățîi este destul de impresionant.

Ultimul sfat: evitați produsele pentru păr cu siliconi. Dacă inițial ajută la obținerea părului mai strălucitor și mai dens, îi fac mai mult rău pe termen lung. Aveți grijă de par cu produsele de pe site, achiziționate cu ajutorul unui cod de transport gratuit Notino!

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5