Un autor valoros şi o carte „provocatoare”

* Prof. univ. dr. ing. Adrian Gagea, cu volumul „Dor de ducă la… pescuit”

O fascinantă lansare de carte a avut loc în 28 noiembrie, la Casa Cărţii „N. Steinhardt” din Bistriţa, începând cu ora 18.00, unde valorosul om de cultură şi „explorator” în lumea mirifică a peştilor şi a pescuitului, prof. univ. dr. ing. în biomecanică – Adrian Gagea şi-a lansat un valoros, captivant şi provocator volum intitulat „Dor de ducă la… pescuit”.
Frumosul şi elegantul volum a fost tipărit la Editura Aletheia, cea care a organizat evenimentul, având ca partener pe Lions Club Bistriţa, la care a participat un numeros public avizat, mulţi medici, inclusiv primarul municipiului Bistriţa, ing. Ovidiu Creţu.
Despre valoarea autorului şi a volumului lansat au vorbit, cu pertinenţă şi exemplificări, scriitorul Virgil Raţiu, care a precizat că acest volum este valoros, aduce în prim-plan valoarea apei, a pescuitului, poveşti captivante, autorul fiind şi un poet al apei, este cultivată prietenia, toleranţa şi terapia prin pescuit, iar dr. Tiberiu Podani a completat impresiile despre valoarea volumului şi autorului – „Cartea este captivantă, pescuitul este o artă, se foloseşte în scop terapeutic, leagă prietenii instantaneu şi se sfârşeşte cu un „borş de peşte”.”
Autorul Adrian Gagea şi-a exprimat bucuria că se află la Bistriţa, unde se simte bine între prietenii pescari, iar pescuitul poate fi adus la nivelul metafizicii.
Felicitări autorului, editurii şi aşteptăm un nou volum.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5