Un bărbat de 47 de ani, din Feldru, şi-a pierdut viaţa, după ce s-a răsturnat cu tractorul

Astăzi, în localitatea Feldru, a avut loc un accident în urma căruia, din păcate, un bărbat a decedat. Din verificări a rezultat faptul că bărbatul în vârsta de 47 de ani, din localitate, în timp ce efectua lucrări cu un utilaj agricol, pe un teren proprietate personală, a pierdut controlul acestuia și s-a rasturnat. În urma accidentului, din păcate, bărbatul a decedat.

Polițiștii fac cercetări în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul,  anunţă inspectorulprincipal Crina Sârb, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Accidentul a avut loc într-o zonă greu accesibilă, numită Valea lui Dan. La faţa locului au fost trimise echipaje de la Salvamont Bistrița-Năsăud, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Feldru cu mijloace de teren și un echipaj de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud.

Echipajul de prim ajutor SMURD a găsit la locul indicat victima neîncarcerată, în stop cardiorespirator și a început de îndată aplicarea protocolului de resuscitare. In ciuda eforturilor echipajelor de intervenție, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor, astfel că a fost declarat decesul la locul incidentului.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5