Un bărbat de 55 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident la Cristeştii Ciceului

Update: în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul de 55 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care îl conducea era neînmatriculat.

În urmă cu aproximativ o oră, pe raza localității Cristeştii Ciceului a avut loc un accident rutier, în urma căruia, din păcate, un bărbat și-a pierdut viața. 
 
"Din primele verificări, efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că pe drumul care face legătura între Valea Viilor și localitatea din Cristeștii Ciceului, un bărbat de 55 de ani, din cartierul Coldău-Beclean, care conducea un autoturism, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat. 
 
În urma accidentului, din păcate, șoferul și-a pierdut viața, iar un pasager, care se afla în mașină, a fost rănit", menţionează inspectorul principal Crina Sarb, purtător de cuvânt al Poliţiei bistriţene.
 
Se continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc tragicul eveniment.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5