Un bărbat din Bistrița, condamnat pentru lipsire de libertate şi proxenetism, în Spania, depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud

Ieri, 26 septembrie, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița-Năsăud au depistat, pe raza municipiului Bistrița, un bărbat, de 45 ani, din localitate, care era urmărit internațional.

"Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Spania au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind condamnat la pedeapsa de 8 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și proxenetism, fapte comise pe pe teritoriul Spaniei.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române", se arată în comunicatul IPJ BN.

Bărbatul în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj și ulterior Curții de Apel Cluj, fiind dispusă arestarea provizorie, în vederea extrădării, pentru o durată de 15 zile. În prezent, acesta se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5