Un bărbat de 29 de ani din Reteag, cercetat pentru proxenetism și tentativă la infracțiunea de șantaj, va fi predat autorităților din Italia

Un bărbat de 29 de ani, cercetat pentru proxenetism și tentativă la infracțiunea de șantaj, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare, a fost depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud. "La data de 17 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud au depistat un bărbat de 29 de ani, din Reteag, comuna Petru-Rareș care era urmărit internațional.
Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de exploatarea a activității de prostituție (proxenetism) și tentativă de estorcare (tentativă de șantaj), pe teritoriul Italiei.
Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române", se arată în comunicatul IPJ BN.
Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj care a emis ordonanță de reținere pentru 24 ore, iar la data de 18 ianuarie a.c., Curtea de Apel Cluj a dispus împotriva acestuia arestarea provizorie în vederea predării către autoritățile din Italia.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5