Căutat în Italia pentru tâlhărie și furt calificat, prins de polițiștii din Bistrița-Năsăud

Un bărbat, de 34 ani, cercetat pentru tâlhărie și furt calificat, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare, a fost depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud.
Ieri, 28 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud au depistat un bărbat, de 34 ani, din Reteag, care era urmărit internațional.
Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Italia, au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și furt calificat pe teritoriul Italiei.
Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.
Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore, urmând să fie prezentat Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5