Un bărbat din Dipşa şi-a găsit sfârşitul încercând să aplaneze un conflict

Duminică seara, scandal mare într-un bar din Dipşa. Două persoane au fost rănite, iar un bărbat a decedat, cel din urmă fiind o victim colaterală.

          “Echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, sub coordonarea procurorului criminalist, au stabilit că în localitatea Dipşa, în barul din localitate a izbucnit un scandal spontan, pe fondul consumului de alcool, între L.A. de 24 ani, G.M. de 19 ani, R.L. de 18 ani şi L. R. de 19 ani, toţi din Pintic şi mai mulţi cetăteni din localitatea Dipşa, în urma căuia I.T de 29 ani din Archiud şi B.G. de 26 din Dipşa, au fost răniţi. În urma agresiunii, S.M. de 60 ani Dipşa, care a intervenitcu scopul de a aplana conflictul, a fost rănit şi ulterior a decedat”, se arată în comunicatul Poliţiei bistriţene.

          În urma activităţilor desfăşurate în forţă de poliţişti, toţi cei patru suspecţi au fost depistaţi şi conduşi la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii împrejurărilor în care fapta s-a comis, sub coordonarea procurorului criminalist. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5