Bărbat reţinut pentru instigare la mărturie mincinoasă în cazul omorului de la Dipşa

Un bărbat în vârstă de 38 ani, din Pintic, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la mărturie mincinoasă, faţă de acesta fiind începută urmărirea penală. Este vorba despre dosarul cu privire la omorul comis în seara zilei de 17 noiembrie 2013, într-un bar din localitatea Dipşa, când un bărbat în vârstă de 60 de ani din localitate a decedat în urma unui conflict spontan izbucnit între două grupuri de persoane.

R.C.V. (38 ani) din Pintic "este suspectat că l-ar fi determinat pe D.V.M., în vârstă de 25 de ani, din Beclean, să dea o declaraţie mincinoasă, în scopul exonerării de acuzaţiile aduse, a unora dintre cei patru inculpaţi, arestaţi preventiv pentru comiterea infracţiunilor de omor calificat şi ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice". se arată în comunicatul IPJ BN. Tânărul în vârstă de 25 de ani din Beclean este căutat de către poliţişti, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de mărturie mincinoasă.

Bărbatul din Pintic a fost depistat în urma unei acţiuni desfăşurate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, ai Serviciului de Acţiuni Speciale şi din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5